Over ons

“Mensen een gerust en vertrouwd gevoel geven met de aankoop en tevreden over het eindresultaat. Dit door eerlijk advies te geven en hulp te bieden bij het vernieuwen van de badkamer of keuken. Het doel is om de zorgen weg te nemen tijdens deze ingrijpende verbouwingen.  Wij zijn pas tevreden als de klant dit ook is! ”

Missie

Onze missie bij Destudio Keukens & Bad kunnen wij kort verwoorden: “Mensen een gerust en vertrouwd gevoel geven met de aankoop en tevreden over het eindresultaat. Dit door eerlijk advies te geven en hulp te bieden bij het vernieuwen van de badkamer of keuken. Het doel is om de zorgen weg te nemen tijdens deze ingrijpende verbouwingen.  Wij zijn pas tevreden als de klant dit ook is! ”

Bij Destudio Keukens & Bad willen wij graag in goed vertrouwen met klanten werken. Wij willen klanten op een eerlijke manier helpen en advies geven. Als dit betekent dat de oplossing voor hen goedkoper kan, dan zullen wij dit altijd uitleggen. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk dat u als klant zeker weet dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Pressie verkoop is dan ook niet de manier waarop onze verkopers te werk gaan. Op deze manier houden wij een goede relatie in stand op langer termijn.

Een ander belangrijk onderdeel is dat wij met betrouwbare leveranciers samenwerken. Zo kunnen we de kwaliteit, garantie en service kunnen waarborgen voor onze klanten. Ditzelfde geldt voor onze installateurs die een belangrijk aandeel hebben in het realiseren van de badkamer. Door eerlijke prijsafspraken en goede afstemming over het werk, zorgen wij ervoor dat zij met plezier uw badkamer of keuken gaan maken.

houtlook badkamertegel

Visie

Onze visie die wij conformeren aan de missie: “Onze droom is het groeien van één winkel naar meerdere winkels met behoud van de warme en vertrouwde sfeer van het familiebedrijf! Door in meerder regio’s aanwezig te zijn, kunnen wij ook op maatschappelijk niveau een grotere bijdrage leveren aan goede doelen die wij willen steunen. Want succes delen geeft de grootste voldoening!”

Als onderneming zijn wij ambitieus en streven een groei na om op meerdere locaties onze diensten te kunnen aanbieden. Zodoende in meerdere plekken op lokaal niveau een goede bijdrage te kunnen leveren.  Zoals eerdergenoemd zijn wij een ambitieus bedrijf, maar niet alleen lokaal willen wij een verschil maken, maar ook op wereldniveau. Als kleinere onderneming heb je wellicht niet dezelfde slagkracht als een grote multinational, maar wij geloven dat alle (kleine) goede gebaren bij elkaar ook een grote impact kunnen maken. Het begint uiteindelijk bij jezelf om het voorbeeld te geven.

Omdat Destudio Keukens & Bad een zelfstandige onderneming is, hebben wij ook de vrijheid om een initiatief te steunen wat wij persoonlijk ook een mooi doel vinden. Daarom hebben wij gekozen om de stichting “The Ocean Cleanup” te steunen.

Deze stichting is erop gericht om de oceanen en zeeën plastic vrij te maken. De ‘hands on’ mentaliteit van dit goede doel staat ons persoonlijk heel erg aan, omdat wij als bedrijf ook heel gericht te werk gaan en direct willen aanpakken. The Ocean Cleanup is opgericht door een Nederlander die tijdens zijn studie een methode heeft ontwikkeld om plastic en afval in de oceaan op te vangen. Momenteel blijven ze ontwikkelen en wordt er ook al daadwerkelijk plastic opgevist. Door deze organisatie te steunen geven we ze een kans om op steeds grotere schaal aan de slag te kunnen met de grote schoonmaak!

Hoe supporten wij de Ocean cleanup? Wij hebben besloten om 50 euro te doneren voor elke badkamer of keuken die we verkopen. Op die manier kunnen wij samen met onze klanten een verschil proberen te maken.

Zo realiseren wij uw droomkeuken of droombadkamer en dragen we met elkaar bij aan andere belangrijke doelen in deze wereld!

badkamer