DeStudio Tegels Katwijk

Om een mooie badkamer te ontwerpen, is er uiteraard ook een goede keuze in tegels nodig.

De adviseurs helpen u mee om de juiste tegel in uw badkamer te vinden. Zo is er een aanbod voor diverse stijlen en ruimtes.

De fabrikanten die o.a. bij ons te vinden zijn: Castelvetro, Lea en Energieker. Daarnaast nog diverse andere tegellijnen voor een grotere variatie.

Door diversiteit  zijn er verschillende stijlen voor de badkamers te maken. Een strakke moderne badkamer door bijvoorbeeld een betonlook tegel of juist een klassieke badkamer door keuze te maken uit de meer klassieke kleuren en patronen. Industrieel of huiselijk warm, het kan allemaal.

Door keuzes te maken in hele grote tegels of juist voor de kleine tegeltjes te gaan, kan er een stijl naar wens worden samengesteld. Met de kleine tegeltjes zijn er veel speelse en felle kleuren beschikbaar, die bijvoorbeeld weer erg leuk zijn in een visgraat motief.

Niet alleen voor de badkamer kunt u terecht, maar ook voor uw keukenvloer en/of woonkamervloer. Tegenwoordig zien we veel open keukens die in verbinding met de woonkamer staan. De vloer loopt in de meeste gevallen dan ook door om een mooi geheel te creëren. Grote formaten geven een ruimtelijk gevoel. Dat zijn bijvoorbeeld 90×90 cm, 120×120 cm 120×60 cm formaten in betonlook, marmerlook of natuursteenlook. Voor een warmere sfeer zijn er ook diverse houtlook, waarbij gedacht kan worden aan afmetingen van bij. 120×40 cm.

Kortom er zijn veel opties om een mooie woonkamervloer uit te zoeken.

Benieuwd naar de collectie? Loopt u eens langs onze tegels in Katwijk en laat ons u adviseren. De koffie staat klaar!