Badkamers van DeStudio Katwijk

Welkom op de informatie pagina voor badkamers bij Destudio badkamers. De showroom in Katwijk heeft verschillendee badkameropstellingen die u rustig kunt bekijken.  Door de grote diversiteit in de invulling kunt een ruime inspiratie opdoen! Er is aan elk type stijl gedacht dus voor ieder wat wils. Er is ook gedacht aan elk budget, zodat er voor iedereen producten te bewonderen zijn en een badkamer samengesteld kan worden. Zo hebben wij een groot aantal A-merken en huismerken in de showroom staan.
Voor uw badkamer hebben wij douche(stoom)cabines, ligbaden (ook met whirlpool), inloopdouche, regendouchesets, keramiek, badmeubelen,etc. etc. Wij leveren alle bekende merken voor uw badkamer, voor meer informatie klikt u op het merk:

 

In de showroom kunt u na het oriënteren ook meteen samen met ons aan de slag om een ontwerp met 3D tekening te maken van uw badkamer. Wij kunnen, afhankelijk van de tijd, ook direct voor u de totale kosten berekenen. Bekijk onze volledige werkwijze of bezoek onze showroom!

Badkamer inrichten

Het invullen van de badkamer kan best een ingewikkelde opgave zijn, omdat er rekening moet worden gehouden met een combinatie van de ruimte, de wensen en de functionaliteit. De badkamershowroom in Den Haag geeft u daarbij de nodige ideeën voor bepaalde invullingen waar u in eerste instantie niet aan gedacht hebt. Samen met een van onze adviseurs gaan we vanuit het ontwerp de producten langs. Hierbij krijgt u de uitleg over de verschillen tussen de merken in kwaliteit of functionaliteit, maar ook welke effecten bepaalde keuzes op de badkamer hebben.

Merken

De merken die wij aanbieden geven ruime mogelijkheden om bijvoorbeeld badkamermeubels, wastafels, douchevloeren en douchewanden geheel op maat en kleur naar wens te maken.
Hiermee kunt u de persoonlijke touch aan de badkamer geven om het echt eigen te maken!

Hieronder geven we alvast een korte introductie van de meest verkochte merken naar aanleiding hiervan kunt u zelf bepalen waar u nog meer over wilt weten. Een aantal van de bovenstaande merken bevatten namelijk een link om daarmee meer informatie over dit merk te kunnen lezen. Korte uitleg:

Wanneer er een badkamer wordt samengesteld, bestaat deze vaak uit verschillende merken. Omdat elk merk zijn eigen specialisme heeft en daarmee bent u verzekerd van een goede kwaliteit en de uitstraling die u zoekt.
Het juiste advies tijdens het samenstellen is zeer belangrijk met het oog op de installatie. Laat u daarom goed inlichten wat de mogelijkheden van de producten zijn en of het in uw badkamer ook echt te realiseren is. Bij Destudio Badkamers in Katwijk zijn wij er voor u om de juiste adviezen te geven met de installatie in ons achterhoofd. Deze kennis is opgebouwd door jarenlange ervaring met montage. Wij rekenen namelijk ook uit wat het u gaat kosten om het gekozen ontwerp te laten maken door ons.

Zien wij u terug bij ons in de winkel? De koffie staat klaar!

 

 

Vragen over de badkamer

Eigenlijk is hier niet één antwoord op te geven, omdat het alle kanten op kan. Het hangt af van de keuzes en de hoeveelheid tegels en sanitair die in de nieuwe badkamer moeten komen. Daarin kunnen we wel meekijken voor welke merken en type producten u moet kiezen om binnen een budget te blijven. Want ook merkkeuze en manier van indelen heeft invloed op de prijs. Gemiddeld genomen kost het realiseren van een complete nieuwe badkamer tussen de 15.000-25.000 euro inclusief het monteren en installeren.

Hierbij staan wij uiteraard tot uw dienst. Met onze kennis en hulpprogramma’s zoals een 3D tekenen, kunnen we met u zoeken naar de beste opstelling. De huidige indeling hoeft namelijk niet perse de enige optie te zijn, graag adviseren wij om het meest optimale uit de ruimte te halen.

Jazeker, wij kunnen u de complete zorgen uit handen nemen. We regelen voor u alles van sloop tot opbouwen.
Met onze eigen geselecteerde groep monteurs maken wij al jaren de mooiste badkamers. Deze allround monteurs kunnen alles wat er komt kijken bij het maken van een badkamer.

De installatieprijs van een badkamer zijn afhankelijk van wat er precies gemaakt moet worden. Denk hierbij aan het leidingwerk, stucwerk, elektra, tegelwerk en installatie van het sanitair. Vaak komt ook het sloopwerk en afvoeren van het puin daar nog bij om het helemaal compleet uit handen te nemen. Gemiddeld kost de verbouwing(arbeid en bouwmateriaal) tussen de 8.000 – 12.000 euro. De aanneemsom kunnen wij in de showroom voor u uitrekenen. Dit bedrag tezamen met het bedrag van het sanitair en tegels vormt de totaalsom van de badkamer.

Een badkamer verbouwen is in elk geval minimaal 2 weken, maar meer uitgebreidere ruimtes kunnen oplopen naar 3 weken.