Complete badkamers inclusief installatie bij De Studio

Een badkamer bestaat in hoofdzaak uit drie belangrijke aspecten: Sanitair, tegels en de montage. Belangrijk is om in het voorstadium om de juiste artikelen te kiezen. Maar deze vormen pas een perfect geheel als ze vakkundig geïnstalleerd zijn door bekwame monteurs. Daarom werkt de Studio Keukens en Bad met ervaren installateurs om zo de perfecte badkamer op te leveren. Zo kunt u voor zowel uw artikelen als montage terecht bij De Studio Keukens en Bad en nemen wij daarmee alle zorg uit handen.

Voorbereiding op de badkamerverbouwing

Bij DeStudio denken we graag al bij het samenstellen van de badkamer met u mee over de installatie. Zo ontwerpen we de indeling van de badkamer dat deze realistisch gezien ook uitvoerbaar en haalbaar is. Welke materialen er bij uw wensen en begroting het beste inpassen. Zo rekenen wij een de verbouwingskosten voor u uit en heeft u een complete prijs. Geen zorgen meer over het afval afvoeren of bouwmaterialen halen. Deze zijn dan allemaal inbegrepen!

Wanneer dit rond is en u ervoor gekozen heeft om met ons te gaan werken, dan komt de adviseur bij u thuis langs om de badkamer op te nemen. We meten diverse dingen na en bekijken of er nog eventueel andere zaken van belang zijn. Daarna doen we nog eventuele wijzigingen doorvoeren en gaat de badkamer in de planning.

badkamer installatie

Van droom naar werkelijkheid: Uw droombadkamer kunnen wij voor u realiseren

Dankzij onze gespecialiseerde badkamerinstallateurs kunt u vertrouwen om een mooi eindresultaat.

Onze monteurs zijn allround en maken vaak het hele jaar door badkamers en toiletruimtes. Zij beheersen diverse ambachten die benodigd zijn bij het verbouwen van de badkamer.
Dit zijn onder andere loodgieterswerk, timmerwerk, elektrawerk, stukadoren, tegelen, kitten, afmonteren.

Kwaliteit en planning zijn zeer belangrijk en daarom werken wij met een vaste groep installateurs die door de jaren heen geselecteerd zijn. Daarbij is gelet op de kwaliteit die zij bieden, klantvriendelijkheid en service gerichtheid. Zo is het belangrijk dat ook de installateur tijdens het verbouwingsproces met u meedenkt en tips aanreikt.

Omdat zij alle vaardigheden beschikken of in huis hebben, kunt u ervan uitgaan dat wij van dag één tot de laatste dag aan één stuk doorgaan. Vanaf het slopen van uw badkamer tot aan het ophangen van uw badkamermeubel en al het andere sanitair. Zo zit u niet met onverwachte wachttijden omdat de ene monteur op de andere monteur moet wachten. Afgestemd werk zorgt dat de gebruikelijke doorlooptijd van 2,5-3 weken haalbaar moet zijn.

Voor vragen tijdens de verbouwing kunt u dan op twee plekken terecht, zowel bij uw adviseur in de winkel, als eerste aanspreekpunt, maar ook rechtstreeks bij de monteur.

Dankzij onze gespecialiseerde monteurs kunt u vertrouwen om een mooi eindresultaat van uw droombadkamer.

Benieuwd naar ons opgeleverde werk? Bekijkt u de foto’s eens op onze Instagram!
Meer weten over de installatie van de badkamer? Leest u hier ons blog.

badkamer